Vin i lange baner

I stedet for at gemme dine dejlige vine af vejen og kun tage dem frem når de skal drikkes, så kan du med et vin-O-rack fra c o t t, opbevare og udstille flaskerne i et reolsystem designet så de er let tilgængelige og samtidig tilfører en skulpturel og dekorativ vinkel til din indretning.

 

Den vandrette placering af vinflaskerne er ikke tilfældig. Placeringen sørger for at vinen er i konstant kontakt med korkproppen og derved undgå udtørring. Samtidig er det muligt at se etiketterne på alle vinene, både på enkeltrække- og dobbeltrækkesystemerne.

 

Designet tager højde for stort set alle typer og former af flasker, og dimensionerne på et vin-O-rack er helt op til dig. Så har du en tom væg i stuen, køkkenet, entreen, i kælderen, elller hvor du nu finder det passende, så laver jeg det så det passer præcist til din indretning. 

 

Vin-O-rack udføres i ubehandlet sortjern, med lodretstående firkantrør i 30x30x3mm, og vandretgående vinkeljern i 20x20x3mm. Samlingerne udsmykkes med topmøtrikker i børstet messing.

 

Mål:*

Længde;230cm

Dybde; 24cm/10cm

Højde; 163cm

Pris fra:

kr. 290,-/hyldemeter**

I det viste stregtegning eksempel med dobbelthylder, er der 53 hyldemeter, svarende til en totalpris på kr 15.870,-**

*Målene referere til de viste stregtegning eksempler.

**Den angivne pris er inkl. opstartsgebyr på 500,- ekskl. levering og installering. 


Bestil et