Hos c o t t findes der ingen standardløsninger og alt produceres i hånden efter specifikke mål for at imødekomme mine kunders individuelle behov. Jeg elsker at arbejde med naturmaterialer og finder de rå og ubehandlede materialers kontrast til omgivelserne super anvendelig, når det kommer til indretning.

Med udgangspunkt i det funktionelle, designer jeg løsninger helt fra bunden. Jeg tager altid udgangspunkt i et reelt og umiddelbart behov hos mine kunder, og sammen finder vi på kreative, praktiske og unikke løsninger med et udtryk der er anderledes og altid visuelt tilfredsstillende.

Netop materialevalget er med til at definere det gode design, derfor er jeg altid på udkig efter nye typer af materialer og måder hvorpå de kan anvendes. Min kreative designproces forstærkes af mine kunders egne tanker og ideer. Jeg kan finde løsninger hvor det ellers synes umuligt for kunden. Jeg er passioneret og har viljen og evnen til at skabe.

Jeg, mig selv og mig...


Jeg etablerede c o t t i maj 2016 og holder til i et beskedent værksted midt inde på Nørrebro i hjertet af København. I mit Design Lab, udvikler, designer og producerer jeg alt hvad jeg laver, og trods omgivelsernes begrænsede kår, sætter det ikke begrænsninger for de kreative processer og tanker der skal til for at imødekomme mine kunders forventninger og høje standard.

Mine styrkerdine muligheder


Mulighederne er mange når det kommer til ønsker og behov, da mine arbejdsprocesser er meget alsidige. Jeg design- og funktionsudvikler. Jeg laver skitseringer og 3D-renderinger, og jeg udfører opgaver og projekter der indebærer smede-, tømre- og snedkerarbejde.

"Jeg stræber aldrig efter at skabe et behov, men skaber løsninger der omfavner et aktuelt behov".

Erfaring er guld værd


Med mere en 8 års erfaring i design- og boliginteriørbranchen har jeg opbygget et rigtig solidt grundlag til at vurdere hvad der er fungerer, og hvad der ikke gør, når det kommer til udsmykning og indretning af hjemmet.

Instagram