And the Winner is...

Min inspiration til at skabe og være kreativ er katalyseret af  mine omgivelser, og jeg undgår så vidt muligt at begrænse mig - også når det handler om nye projekter og produkter.Så da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at designe en statuette der skulle uddeles i 10 kategorier til det internationale Award Show, Global Startup Awards, var der selvfølgelig ingen tvivl - selvfølgelig skulle jeg det!

Med et ønske om et minimalistisk og moderne udtryk, så var opgaven i forhold til selve designet på statuetterne helt fri. Dog var det grundlæggende at materialerne skulle være bæredygtige og miljøvenlige.

For at imødekomme ønsket om de bæredygtige og miljøvenlige elementer, var det for mig åbenlyst, at statuetten skulle bestå at træ. Og her faldt valget på den ædle og virkelig flotte træsort, valnød, der med sin dybe varme glød i den grad komplimenterede symbolikken i statuettens betydning. Men da jeg gerne ville tilføje et unikt element til statuetten, fandt jeg et helt nyt materiale, der ud over at være æstetisk virkelig flot, og samtidig matchede virkelig godt i sin farve, også er 100% upcyclet og bæredygtigt.

Materialet hedder DRAUGHTMASTER og er udviklet af det danske firma Re-Plastic. Materialet består udelukkende af Carlsbergs brugte ølfustager, som granuleres og smeltes sammen til store plader i forskellige tykkelser, der så kan bruges til alt mulig andet end opbevaring af øl. Jeg har tidligere brugt materialet til min møbelproduktion, og kunne derfor straks se muligheden i også at bruge det til statuetten.

Pris fra: Ikke fastsat


Kontakt mig hvis du har et ligende projekt.