Alkoven i Valby- kopi

Få fuldt udbytte af dine boligarealer.

En familie i Valby havde behov for et sted til fordybelse og afslapning, samtidig meda t de gerne ville udnytte nogle ellers svære kvadratmeter til opbevaring. Løsningen blev en alkove med radiatorskjuler og udtræksskuffer.

Projektet indeholder:

Daybed i 110x210cm

Radiatorskjuler med indbygget stikkontakter og USB-lader

3 opbevaringsskuffer på hjul


Har du behov for at udnytte dine kvadratmeter på bedste vis??

Send ern forspørgsel/Book et møde

Global Startup Award

And the Winner is...

Min inspiration til at skabe og være kreativ er katalyseret af  mine omgivelser, og jeg undgår så vidt muligt at begrænse mig - også når det handler om nye projekter og produkter.

Så da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at designe en statuette der skulle uddeles i 10 kategorier til det internationale Award Show, Global Startup Awards, var der selvfølgelig ingen tvivl - selvfølgelig skulle jeg det!

Med et ønske om et minimalistisk og moderne udtryk, så var opgaven i forhold til selve designet på statuetterne helt fri. Dog var det grundlæggende at materialerne skulle være bæredygtige og miljøvenlige.

For at imødekomme ønsket om de bæredygtige og miljøvenlige elementer, var det for mig åbenlyst, at statuetten skulle bestå at træ. Og her faldt valget på den ædle og virkelig flotte træsort, valnød, der med sin dybe varme glød i den grad komplimenterede symbolikken i statuettens betydning. Men da jeg gerne ville tilføje et unikt element til statuetten, fandt jeg et helt nyt materiale, der ud over at være æstetisk virkelig flot, og samtidig matchede virkelig godt i sin farve, også er 100% upcyclet og bæredygtigt.

Materialet hedder DRAUGHTMASTER og er udviklet af det danske firma Re-Plastic. Materialet består udelukkende af Carlsbergs brugte ølfustager, som granuleres og smeltes sammen til store plader i forskellige tykkelser, der så kan bruges til alt mulig andet end opbevaring af øl. Jeg har tidligere brugt materialet til min møbelproduktion, og kunne derfor straks se muligheden i også at bruge det til statuetten.

Pris fra:

Ikke fastsat


Kontakt mig hvis du har et ligende projekt.

Skydedøren

Funktioner med et råt udtryk der passer ind i den moderne indretning.

New York'er stilen er tidløs og moderne, og kan kombineres med rigtig mange indretningsfunktioner. Denne løsning tager udgangspunkt i behovet for at undgår at madosen fra køkkenet spreder sig ind i stuen. Men hvor en traditionel dør på hængsler optager meget plads når den er åben, kan skydedøren her, opfylde det primære behov og samtidig sørge for at indretningen i stuen ikke kompromitteres. 

Projektet indeholder:

1 stk. skyderører 960mm x 2110mm

8 gladsindsatser 

4m Roll-Lock Alu skinne

Custom designet bundskine


Har du brug for en skydedør designet præcist efter dine behov?

Book et møde

Børneværelse med hems

Udnyt højden og få ekstra plads 

Når familien udvides kræver det helt naturligt mere plads. Men da søskende nyder godt af at lege sammen og føler sig trygge om natten hvis de har en at sove sammen med, giver det rigtig go mening at holde fast i det fælles børenværelse, så længe det er muligt. Den smarte løsning, kan derfor være at tænke i højden, som det er gjort i dette projekt.


Har du og din familie brug for mere plads?

Book et møde

Schiller Hotel Office

Der skal tænkes kreativt når kontormiljøer skal udvides og samtidig indbyde til effektivitet og trivsel på arbejdspladsen.

Med den nye ejer af SchilerStudios - et kreativt kontorfællesskab på Nørrebro - komme også en masse nye ideer. En af dem var at udnytte den fantastiske gårdhave der er knyttet til bygningen og alle kontoerne. Og med udgangspunkt i 6 eksisterende betonborde der op til nu blev brugt som spisebord i den tilhørende kantine, har jeg designet og produceret 12 bænke i galvaniseret vinkeljern og med en matchende betonsæde. Bordene har en højde der gør at bænkene også skulle være højere end normalt for at ergonomien også var på plads. Den færdige løsning gør nu at man kan rykke sin arbejdsplads udenfor og side med sin laptop og samtidig nyde den friske luft og det åbne areal.

Projektet indeholder:

12 stk. langbænke


Står du med et ligende projekt?

Book et møde

Sliders

Det rå og urbane udtryk forstærkes med få udtryksfulde designløsninger.

Upcycling spiller en stor rolle i indretningsprojektet hos Sliders. Ved at benytte eksisterende møbler og materialer har restauranten fået en makeover der gør den endnu mere unik og spændende for de besøgende.

Ved at omdanne et stort flygel fra at være et sted hvor kunderne stod og ventede til at være et sted hvor man nu kan side ved og spise, forstærkes restaurantens atmosfære, dynamik og effektivitet.

Ved at udnytte umulige hjørnearealer og loftets ubrugte areal, er der skabt en "fucking rå" garderobeplads der sikre at gæsternes overtøj ikke optager unødvendige sidepladser ved bordene.

Projektet indeholder:

Sidepladsoptimering ved vinduesparti.

3 stk. loftmonterede stumtjenere.

2 stk. højborde i rustfrit stål, hver med plads til 6 gæster.

1 st. højbord i fyrtræ, med plads til 6 gæster.

1 st. speciallavet bordplade til flygel.


Står du med et ligende projekt?

Book et møde

køkkenet på østerbro

Opdater dit eksisterende køkken

Alt hvad det kræver er en ny bordplade og nye skuffe- og skabsbeklædning. Og det var lige hvad dette projekt gik ud på. Et noget anonymt køkken i en ellers super cool loftlejlighed på Østerbro, trængte til et facelist. En bordplade i det geniale portugisisk fremstillede materiale, Viroc, og fronter, låger og skabesbeklædning i den gennemfarvede Valchromat, skaber et strømlignet, og stilrent udtryk, der er nemt at vedligeholde, men samtidig får en super lækker patina, efterhånden som det bliver brugt. For at skabe en rå og industriel fornemmelse i rummet, blev det tilføjer et væghængt hyldesystem, i ubehandlet firkantstål, med synlige svejsede samlinger. Og fordi det er væghængt og uden skabslåger fremstår det let og bidrager til funktionaliteten i køkkenet da remedier, krydderier, kogebøger altid er lige ved hånden.

Projektet indeholder:

6 x skabslåger

4 x skuffefronter

1 x blændefront

2 x sidebeklædninger til indbygningshøjskab

1 x Bordplade opdelt i 3 sektioner med udskæring til vask og induktionskogeplade

2 x bagkantsbordlister

1 x  Væghængt hjørnehyldesystem i 2 etager.

2 x  sokkelfronter


Trænger dit køkken til en opdatering, og kunne du tænke dig en helt unik løsning?

Book et møde

[ba’sta’ds]

En modig og drønlækker indretning, der skaber succes på flere niveauer.

Et samarbejde med Nynne Hellegaard Rasmussen, den vanvittigt dygtige indretningsspecialist, boligblogger og gode ven, gjorde det muligt for Restaurent [ ba’sta’ds ] at omdanne sig fra at være et café-burger spisested, til nu at være et moderne a la carte IN-sted. 

Projektet indeholder:

3 stk. 6-mansdborde (ø134cm)

5 stk. 4-mands-højborde (120x60cm)

18 stk. 2-mandsbordplader (80x80cm)

1 stk. langbænk (370x40x45cm)

1 stk. U-bænk (140x245x140x45cm)

35 stk. Lightracks (assorteret dimensioner)

6 stk. Garderobestativer (150x40cm)

1 stk. Væghængt reolsystem (219x150x33cm)

Frontbeklædning af 2 bardiske


Står du med et ligende projekt?

Book et møde

Trappestige & Rækværk

Få fuldt udbytte af dine boligarealer.

I forbindelse med en gennemrenovering af et smukt rækkehus i 4 etager, havde kunden et ønske om at udnytte det øverste loftrum som en hems, med plades til sovende gæster. Derfor skulle der skabes et permanet adgangsforhold, der ud over at gøre det nemt at komme op og ned fra hemsen, også tilførte et dekorativt udtryk til boligens indretning. Løsningen blev en trappestige og 2 rækværk udført i ubehandlet sortjern. Rækværkenes design tager udgangspunkt i det traditionelle New York'er loft, og trappestigen blev designet med asynkrone trappetrin for at imødekomme den stejle op- og nedgang, og derved gøre plads til føddernes frie bevægelse.

Projektet indeholder:

1 x Trappestige med 10 asynkrone trin (højde: 270cm)

1 x rækværk inddelt i 16 rammer (212,5x90cm)

1 x rækværk indelt i 7 rammer (243x43,5cm)


Har du brug for en dekorativ og let tilgængelig adgang til din hems?

Book et møde

Skydedørene

Funktioner med et råt udtryk der passer ind i den moderne indretning.

New York'er stilen er tidløs og moderne, og kan kombineres med rigtig mange indretningsfunktioner. Her er en dagligstue og et soveværelse forbundet med to skyderøre, udført i ubehandlet sortjern og gennemsigtige glasindsatser, for at bevare fornemmelsen af 'det store rum'. Samtidig optimeres gulvpladsen, der ved traditionelle hængseldøre ellers begrænser pladsudnyttelsen. En funktion der har stor fordel i mindre hjem.

Projektet indeholder:

2 stk. skyderører 90,5 x 212,5cm

15 gladsindsatser i hver dør

4m Roll-Lock Alu skinne

Soft close funktion


Har du brug for en custom made rumopdeling?

Book et møde